LEDIGE STILLINGER

Når vi har ledige stillinger, vil de blive annonceret her:

ROMALT FRISKOLE SØGER LÆRER TIL BARSELSVIKARIAT PR. 1/4-2019

Vi søger en ny lærer-kollega, der har lyst til at være en del af en engageret og passioneret medarbejderflok, og som primært kan undervise i naturfag – biologi/fysik/kemi og matematik.

Vi er en 1-sporet skole, der sætter god klasseledelse højt på dagsordenen og ønsker derigennem at give vores elever visdom i både hoved og hjerte. Vi har elever fra 0. – 9. klasse med maksimalt 24 elever i hver klasse.

Der er tale om en fuldtidsstilling i perioden 1. april 2019 og et års tid frem.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning pr. mail til [email protected] senest mandag d. 14. januar 2019. Har du ikke hørt fra os senest den 28. februar 2019, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.