Støtteforeningens bestyrelse

Mariann Buus Jørgensen, Formand

Jeg er mor til Johanne (2007), som startede på Romalt Friskole i 2013. Jeg bor i Romalt sammen med min mand Poul og Johanne. Jeg er uddannet ergoterapeut og arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse.

Jeg har været med i Støtteforeningens bestyrelse siden 2014. Vi har valgt Romalt Friskole, fordi vi vægter en mindre skole, hvor et stærkt fællesskab og en kreativ og varieret læring er i fokus. Jeg har valgt at være aktiv i støtteforeningen, fordi jeg synes det er spændende at være med til at skabe arrangementer, der fremmer aktivitet og fællesskab. Derudover giver det god mening for mig, at vi i støtteforeningen kan være med til at skaffe midler, der kan give elever gode oplevelser (på legeplads, lejrskole, arrangementer osv.).

Christina Skjødt Schøler, Næstformand

Jeg hedder Christina er 41 år.  Jeg er gift med Bo og mor til 2 piger i 5. klasse på Romalt friskole. Vi bor i Romalt og har som forældre været med helt fra start med Romalt friskole og har fulgt den fantastiske udvikling skolen har gennemgået med hjælp fra forældre og lokalsamfund.

Til dagligt arbejder jeg som social og sundhedsassistent i Århus.

Mariann Øst, Sekretær

Jeg er gift med Jesper og sammen har vi tre piger – Emma (7. klasse), Signe (4. klasse) og Anna, som er skrevet op til 0. klasse i 2019. Vi bor i Kristrup og har valgt, at pigerne skal gå på Romalt Friskole, fordi det er en skole med et lille elevantal, et stærkt fællesskab samt et dygtigt og engageret personale.

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som tolk og translatør og arbejder til daglig som Technical Writer hos en virksomhed i Aarhus.

Jeg har valgt at være med i Støtteforeningen af flere årsager. Først og fremmest vil jeg gerne støtte op om og arbejde for initiativer, som vores børn får glæde af i hverdagen, fx nyanskaffelser til skolen, arrangementer mm. Derudover brænder jeg for forenings- og bestyrelsesarbejde. Jeg har siden min studietid været aktiv i flere foreninger og bestyrelser, bl.a. som landsformand for en studenterpolitisk organisation og siden hen i diverse forældrebestyrelser og –foreninger i de institutioner og foreninger, hvor pigerne har gået. Og sidst men ikke mindst, så bidrager Støtteforeningen også til fællesskabet mellem elever, forældre og personale på Romalt Friskole.

Lene Vestergaard, Kasserer

Jeg er 37 år og bor i Romalt med min mand Søren og vores søn Emil, der er 4,5 år. Vi har boet i Romalt i 5 år. Til daglig arbejder jeg som revisorassistent.

Jeg har fulgt tæt med i skolens udvikling fra starten, da min svoger var med til at starte skolen. Vi har fra begyndelsen hjulpet lidt til ved forskellige lejligheder og vi giver også gerne en hånd på arbejdsdagene. Vi har et håb om at Emil også kommer til at gå på skolen.

Arisa Paegle Toft

Jeg er 47 år og bor i Kristrup, sammen med min kæreste Jimmy, og vores søn David, som går i 4. klasse på skolen.

Jeg har valgt at gå ind i Støtteforeningens bestyrelse, fordi jeg synes, at det er meningsfuldt at deltage i vores barns skolegang og samtidig vise ham, at jeg gerne vil være en del af hans hverdag. Jeg ser det, som en” win-win” situation, hvor vi er sammen om det, at alle elever, lærer og forældre på skolen har det godt.

Jeg kan godt lide, at vi igennem Støtteforeningens forskellige sociale aktiviteter, både kan give økonomisk støtte til skolen/elever og synliggøre Romalt Friskole.

Helene Buchhave Møller

Jeg er 44 år og bor i Vorup sammen med min mand Birger og vores to børn, Ida på 14 som går i

8. klasse og Alex på 11 som går i 4. klasse.

Vi har valgt Romalt Friskole, da det er en lille skole med nærvær, fællesskab og fokus på børnene og deres læring.

Til dagligt arbejder jeg som Ernæringsassistent i kantinen på Randers kommune, Laksetorvet.

Jeg har valgt at være med i støtteforeningen da jeg ønsker at støtte op om arrangementer på skole og skaffe lidt penge, som kan bruges på aktiviteter til børnene.