1. KREATIV OG VARIERET LÆRING MED HØJ FAGLIGHED

Vi vil altid ansætte dygtige undervisere, som så vidt muligt underviser i deres linjefag/specialområde.

Vi lægger vægt på, at undervisningen er alsidig og indeholder bevægelse, plads til fordybelse samt musiske og kreative aktiviteter. Vi underviser både inde og ude og bruger nærmiljøet. Vi giver mulighed for, at eleverne udvikler sig både individuelt og sammen med andre.

Der undervises i alle de obligatoriske fag, og vi tilsigter en høj undervisningsstandard, der mindst står mål med, hvad der kræves i folkeskolen. Derudover tilbyder vi en bred vifte af forskellige fag, som alle har til formål at understøtte det enkelte barns faglige og personlige udvikling.