2. ET VARMT, STÆRKT OG BREDT FÆLLESSKAB

Vi værner om fællesskabet med respekt for forskelligheder. Vi tilstræber at skabe et trygt og godt læringsmiljø, der giver plads til alle.

Vi vil have fokus på aktiviteter, der styrker det brede fællesskab. Vi vil arbejde for, at børnene knytter venskaber på tværs af klasserne. Dette gør vi bl.a. ved at alle børn i indskolingen har en ældre ”skolesøskende”, som de kan hente hjælp og støtte hos. Vi tager på ture og lejrskoler samt har emneuger. Vi starter hver morgen med en morgensamling, hvor hele skolen mødes til fælles sang og fortælling. Her sidder alle ”skolesøskende” sammen. Igennem arbejdsdage og skolearrangementer bliver også forældrene en vigtig del af dette fællesskab.